WC verstopping

Last van een wc verstopping? RW loodgietersbedrijf verhelpt uw verstopping snel en netjes! Wij werken met goede apparatuur en zeer ervaren loodgieters. Bij ons geen belachelijk hoge prijzen zoals bij veel ontstoppingsbedrijven wel het geval is. Eerlijke prijzen en kwaliteitswerk, dat is waar wij voor staan!

Betaalbare prijzen
Hoge klantbeoordeling
Spoedreparaties
Erkend leerbedrijf

WC verstopping

Een verstopt toilet is altijd erg vervelend en moet zo snel mogelijk worden verholpen. Wij streven er dan ook naar nog dezelfde dag langs te komen en de problemen dezelfde dag te verhelpen. U kunt ons ook buiten de openingstijden of in het weekend bereiken bij een wc verstopping! We zijn bereikbaar via 06 – 81 79 78 68 of per mail via info@rwloodgietersbedrijf.nl.

RW loodgietersbedrijf verhelpt uw wc verstopping snel en netjes! We werken met goede ontstoppingsapparatuur en hebben veel ervaring in het verhelpen van verstoppingen. Een eerlijke prijs en kwaliteitswerk! Ook geeft de loodgieter advies op locatie om problemen in de toekomst te verhelpen. Bekijk onze reviews voor de ervaringen van klanten.

Wij verhelpen wc verstoppingen in heel regio Utrecht. Wij werken onder andere in Utrecht, Nieuwegein, IJsselstein, Benschop, Bilthoven, Breukelen, Bunnik, De Bilt, De Meern, Houten, Lopik, Maarssen, Maarssenbroek, Maartensdijk, Vleuten, Vianen, Woerden en Zeist.

WC verstopping verhelpen? Onze voordelen

 • Hoge klantbeoordeling
  Wij zijn trots op onze klantbeoordeling. U vindt onze reviews in Google. Hier leest u eerlijke reviews van klanten. Dit geeft u een goede indicatie van ons bedrijf!
 • Snel op locatie
  We weten hoe enorm vervelend een verstopt toilet is. Daarom doen wij er alles aan u dezelfde dag nog te helpen.
 • Eerlijke prijzen
  Onze loodgieters verhelpen uw verstopping tegen een eerlijke prijs. Vooraf kan de loodgieter telefonisch al een prijsindicatie geven, zodat u niet voor nare verassingen komt te staan. Indien de verstopping op locatie erger blijkt dan verwacht, zal de loodgieter dit altijd vooraf bespreken. Nooit achteraf een factuur met een belachelijk bedrag!
 • Speciale ontstoppingsapparatuur en ervaren loodgieters
  Wij verhelpen al jaren wc verstoppingen en zijn dan ook expert op dit gebied. We maken gebruik van verschillende apparaten en hoogwaardige materialen zodat een verstopping in de toekomst kan worden voorkomen. Hierbij kunt u denken aan een ontstoppingsapparaat, een speciale stofzuiger en eventueel een camera.
 • Eerlijke en duidelijke adviezen
  Onze loodgieters zullen u duidelijk uitleggen wat het probleem is en hoe u een wc verstopping in de toekomst kunt voorkomen. Heeft u zelf nog aanvullende vragen? Onze loodgieters nemen de tijd u te helpen en te adviseren.
 • Hoogstaande service
  Ons bedrijf is van maandag tot en met vrijdag open van 07.00 uur tot en met 19.00 uur. Wij zijn tijdens deze tijden altijd telefonisch bereikbaar. Daarnaast kunt u ons voor een wc verstopping altijd buiten deze uren en in het weekend bereiken. Onze loodgieters doen er alles aan u zo snel mogelijk te helpen.

WC laten ontstoppen? Neem contact op

Last van een toilet verstopping? Bel direct naar 06 – 81 79 78 68 of mail naar info@rwloodgietersbedrijf.nl. Voor spoedreparaties zoals wc verstoppingen zijn wij 24/7 bereikbaar. Wij streven ernaar een loodgieter dezelfde dag nog naar u toe te sturen.

Onze klanten zeggen

Neem contact met ons op

Wil je een afspraak maken of een prijsindicatie? Heb je andere vragen of opmerkingen? Je kunt ons telefonisch bereiken via 06 – 81 79 78 68. Ook kun je mailen naar info@rwloodgietersbedrijf.nl of ons contactformulier invullen. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact opnemen. Onze loodgieters geven graag advies op maat.

Contactgegevens

06 - 81 79 78 68

Openingstijden

Maandag tot en met vrijdag
Open van 07.00 uur tot en met 20.00
Op andere tijden ook bereikbaar voor spoedopdrachten (verstoppingen en lekkages) & voor het inplannen van afspraken.

Zaterdag en zondag
Bereikbaar voor spoedopdrachten (verstoppingen en lekkages) & voor het inplannen van afspraken.

Contactformulier

 • Sleep bestanden hierheen of
  Toegestane bestandstypen: jpg, jpeg, gif, png, Max. bestandsgrootte: 2 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.