Loodgieter De Bilt

Op zoek naar een loodgieter in De Bilt of omgeving? Je kunt bij ons terecht voor rioolwerkzaamheden, lekkages, verstoppingen, lekdetectie, sanitaire werkzaamheden, water, pand onderhoud en overige loodgieterswerkzaamheden!

Betaalbare prijzen
Hoge klantbeoordeling
Spoedreparaties
Erkend leerbedrijf

Loodgieter De Bilt en omgeving

Ben je op zoek naar een eerlijke en betaalbare loodgieter in De Bilt? Last van een vervelende verstopping of lekkage, wil je je riolering laten repareren of vernieuwen, een sanitaire klus of je waterinstallatie laten aanpassen? RW loodgietersbedrijf voert alle loodgieterswerkzaamheden uit in de regio De Bilt. In geval van spoed, bijvoorbeeld een heftige lekkage of verstopping, doen wij ons uiterste best je direct te helpen. Wij zijn werkzaam voor zowel particulieren als bedrijven.

RW Loodgietersbedrijf De Bilt – Onze voordelen

 • Betrouwbare loodgieter
  Wij zijn al jarenlang werkzaam in heel de provincie Utrecht en staan bekend als een betrouwbaar en eerlijk loodgietersbedrijf. Wij zijn pas blij als onze klanten dat ook zijn. Je vindt onafhankelijke en eerlijke reviews op Google. Dit geeft je een beeld bij ons bedrijf en de loodgieter.
 • Goede prijs- / kwaliteitverhouding
  Geen woekerprijzen maar normale tarieven. Vooraf geeft de loodgieter al een prijsindicatie zodat je niet voor nare verrassingen komt te staan. Blijkt op locatie dat er toch meer werk nodig is dan gedacht, dan geeft de loodgieter dit altijd vooraf aan. Zo voorkom je achteraf een hogere rekening dan verwacht.
 • Materialen van A-merken en geavanceerdere apparaten
  Wij maken gebruik van hoogwaardige materialen van diverse A-merken en van geavanceerde apparatuur. Heb je bijvoorbeeld foto’s of video’s nodig van het probleem voor de verzekering? Dan kunnen wij deze leveren.
 • Uitgebreid advies
  De loodgieter geeft op locatie altijd duidelijke uitleg over de werkzaamheden en geeft je persoonlijk advies. Heb je zelf nog aanvullende vragen? We nemen de tijd om je te helpen en te adviseren.

Wij zijn telefonisch bereikbaar tussen 07.00 uur en 20.00 uur op 06 – 81 79 78 68. Ook kun je mailen naar info@rwloodgietersbedrijf.nl. Heb je een verstopping of lekkage of een ander probleem dat spoed betreft? Hiervoor zijn wij 24/7 telefonisch bereikbaar. Wij doen ons uiterste best direct een oplossing te bieden.

Wij voeren loodgieterswerkzaamheden uit in de hele regio Utrecht. Bekijk al onze werkgebieden.

Onze klanten zeggen

Neem contact met ons op

Wil je een afspraak maken of een prijsindicatie? Heb je andere vragen of opmerkingen? Je kunt ons telefonisch bereiken via 06 – 81 79 78 68. Ook kun je mailen naar info@rwloodgietersbedrijf.nl of ons contactformulier invullen. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact opnemen. Onze loodgieters geven graag advies op maat.

Contactgegevens

06 - 81 79 78 68

Openingstijden

Maandag tot en met vrijdag
Open van 07.00 uur tot en met 20.00
Op andere tijden ook bereikbaar voor spoedopdrachten (verstoppingen en lekkages) & voor het inplannen van afspraken.

Zaterdag en zondag
Bereikbaar voor spoedopdrachten (verstoppingen en lekkages) & voor het inplannen van afspraken.

Contactformulier

 • Sleep bestanden hierheen of
  Toegestane bestandstypen: jpg, jpeg, gif, png, Max. bestandsgrootte: 2 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.