Gootsteen verstopping

Is de gootsteen verstopt? RW Loodgietersbedrijf Utrecht en omgeving verhelpt uw gootsteen verstopping snel en vakkundig. En dat met goede apparatuur, handig advies en voor een eerlijke prijs. RW loodgietersbedrijf heeft ruime ervaringen met alle soorten riool verstoppingen. Wij kunnen dan ook gegarandeerd helpen.

Betaalbare prijzen
Hoge klantbeoordeling
Spoedreparaties
Erkend leerbedrijf

Gootsteen verstopping

Is de gootsteen verstopt? Blijft er water in de wasbak achter? Onze loodgieters verhelpen uw gootsteen verstopping snel en vakkundig. En dat met goede apparatuur, handig advies en voor een eerlijke prijs. RW loodgietersbedrijf heeft ruime ervaringen met alle soorten riool verstoppingen. Wij kunnen dan ook gegarandeerd helpen.

Een gootsteen heeft u waarschijnlijk dagelijks nodig en een verstopte gootsteen is daarom enorm vervelend. Dit moet in veel gevallen dan ook zo snel mogelijk worden verholpen. Wij streven ernaar nog dezelfde dag langs te komen om de gootsteen verstopping te verhelpen. U kunt ons ook buiten de openingstijden en in het weekend bereiken bij een gootsteen verstopping. Neem telefonisch of via Whatsapp contact met ons op via 06 – 81 79 78 68 of mails ons: info@rwloodgietersbedrijf.nl.

RW loodgietersbedrijf verhelpt uw gootsteen verstopping vakkundig en netjes. We werken met de juiste ontstoppingsapparatuur en kunnen indien nodig een camera inspectie uitvoeren. De loodgieter geeft op locatie altijd advies zodat soortgelijke problemen in de toekomst verholpen kunnen worden. Wij voeren gootsteen ontstoppingen uit in de hele regio Utrecht. Wij werken onder andere in Utrecht, Nieuwegein, IJsselstein, Benschop, Bilthoven, Breukelen, Bunnik, De Bilt, De Meern, Houten, Lopik, Maarssen, Maarssenbroek, Maartensdijk, Vleuten, Vianen, Woerden en Zeist.

Gootsteen verstopping laten verhelpen? Onze voordelen

 • Hoge klantbeoordeling
  Wij zijn trots op onze onafhankelijke reviews. U vindt onze reviews in Google. Hier leest u eerlijke reviews van klanten. Dit geeft u een beeld van ons bedrijf en onze loodgieters. Heeft u ervaring met ons bedrijf? Laat dan zelf een review achter.
 • Snelle hulp
  We weten hoe enorm vervelend een gootsteen verstopping is. Daarom doen wij ons uiterste best u dezelfde dag nog te helpen.
 • Eerlijke tarieven
  Geen woekerprijzen, maar eerlijke tarieven. Vooraf kan de loodgieter telefonisch of per mail al een prijsindicatie geven op basis van uw uitleg of foto. Zo komt u achteraf niet voor vervelende verrassingen te staan. Ook op locatie geeft de loodgieter u direct uitleg over het probleem. Nooit achteraf een factuur met een belachelijk bedrag!
 • De juiste apparatuur
  Wij verhelpen al jaren gootsteen verstoppingen en zijn dan ook echt een expert te noemen op dit gebied. We maken gebruik van verschillende apparaten zodat we er zeker van kunnen zijn dat de verstopping op de juiste manier is verholpen. Hierbij kunt u denken aan speciale ontstoppingsapparatuur, waterstofzuiger en een camera.
 • De juiste adviezen
  Wij geven graag uitleg en advies. Wanneer wij constateren wat het probleem is, delen wij dit met u. Ook geven we adviezen over het voorkomen van verstoppingen in de toekomst. Heeft u zelf nog specifieke vragen? Onze loodgieter neemt de tijd om u te helpen.
 • Geen 9 tot 5 mentaliteit
  Ons bedrijf is standaard van maandag tot en met vrijdag open van 07.00 uur tot en met 19.00 uur. U kunt ons ook buiten deze tijden en in het weekend bereiken voor spoedreparaties zoals een gootsteen verstopping. Wij doen er alles aan u direct te helpen.

Gootsteen laten ontstoppen? Neem contact op

Last van een gootsteen verstopping? Bel direct naar 06 – 81 79 78 68 of mail naar info@rwloodgietersbedrijf.nl. Voor spoedreparaties zoals gootsteen verstoppingen zijn wij 24/7 bereikbaar.

Onze klanten zeggen

Neem contact met ons op

Wil je een afspraak maken of een prijsindicatie? Heb je andere vragen of opmerkingen? Je kunt ons telefonisch bereiken via 06 – 81 79 78 68. Ook kun je mailen naar info@rwloodgietersbedrijf.nl of ons contactformulier invullen. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact opnemen. Onze loodgieters geven graag advies op maat.

Contactgegevens

06 - 81 79 78 68

Openingstijden

Maandag tot en met vrijdag
Open van 07.00 uur tot en met 20.00
Op andere tijden ook bereikbaar voor spoedopdrachten (verstoppingen en lekkages) & voor het inplannen van afspraken.

Zaterdag en zondag
Bereikbaar voor spoedopdrachten (verstoppingen en lekkages) & voor het inplannen van afspraken.

Contactformulier

 • Sleep bestanden hierheen of
  Toegestane bestandstypen: jpg, jpeg, gif, png, Max. bestandsgrootte: 2 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.