Loodgieter Bunnik

Op zoek naar een loodgieter in Bunnik of omgeving? RW loodgietersbedrijf helpt je graag verder. Je kunt bij ons terecht voor rioolwerkzaamheden, lekkages, verstoppingen, lekdetectie, sanitaire werkzaamheden, water, pand onderhoud en overige loodgieterswerkzaamheden!

Betaalbare prijzen
Hoge klantbeoordeling
Spoedreparaties
Erkend leerbedrijf

Loodgieter Bunnik en omgeving

Ben je op zoek naar een ervaren en betaalbare loodgieter in Bunnik of omgeving? Dan ben je bij RW loodgietersbedrijf aan het juiste adres. Of het om het aanleggen of repareren van riolering, het opsporen van een lekkage of verstopping of het plaatsen van nieuwe sanitaire voorzieningen, wij staan voor je klaar. In geval van spoed, bijvoorbeeld een heftige lekkage of verstopping, doen wij ons uiterste best je direct te helpen. Wij zijn werkzaam voor zowel particulieren als bedrijven in de regio Bunnik.

RW Loodgietersbedrijf Bunnik – Onze voordelen

 • Een eerlijk tarief
  Geen woekerprijzen maar eerlijke prijzen. Vooraf geeft de loodgieter al een prijsindicatie zodat je niet voor nare verrassingen komt te staan. Blijkt op locatie dat er toch meer werk nodig is dan gedacht, dan geeft de loodgieter dit altijd vooraf aan.
 • De juiste materialen en apparatuur
  Wij maken gebruik van hoogstaande apparatuur en hoogwaardige materialen van diverse A-merken.
 • Uitgebreid advies
  De loodgieter geeft altijd duidelijke uitleg en advies. Heb je zelf nog aanvullende vragen? We nemen de tijd om je te helpen en te adviseren.
 • Positieve klantbeoordelingen
  Tevreden klanten, dat vinden wij belangrijk. Je vindt onafhankelijke en eerlijke reviews op Google. Dit geeft je een beeld bij ons bedrijf en de loodgieter.

Wij zijn telefonisch bereikbaar tussen 07.00 uur en 20.00 uur op 06 – 81 79 78 68. Ook kun je mailen naar info@rwloodgietersbedrijf.nl. Heb je een verstopping of lekkage of een ander probleem dat spoed heeft? Hiervoor zijn wij 24/7 telefonisch bereikbaar. Wij doen ons uiterste best direct een oplossing te bieden.

Wij voeren loodgieterswerkzaamheden uit in de hele regio Utrecht. Bekijk al onze werkgebieden.

Lees verder

Onze klanten zeggen

Neem contact met ons op

Wil je een afspraak maken of een prijsindicatie? Heb je andere vragen of opmerkingen? Je kunt ons telefonisch bereiken via 06 – 81 79 78 68. Ook kun je mailen naar info@rwloodgietersbedrijf.nl of ons contactformulier invullen. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact opnemen. Onze loodgieters geven graag advies op maat.

Contactgegevens

06 - 81 79 78 68

Openingstijden

Maandag tot en met vrijdag
Open van 07.00 uur tot en met 20.00
Op andere tijden ook bereikbaar voor spoedopdrachten (verstoppingen en lekkages) & voor het inplannen van afspraken.

Zaterdag en zondag
Bereikbaar voor spoedopdrachten (verstoppingen en lekkages) & voor het inplannen van afspraken.

Contactformulier

 • Sleep bestanden hierheen of
  Toegestane bestandstypen: jpg, jpeg, gif, png, Max. bestandsgrootte: 2 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.