Over RW Loodgietersbedrijf

Belangrijke kernwaarden van ons bedrijf zijn service, kwaliteit en betrouwbaarheid.

Betaalbare prijzen
Hoge klantbeoordeling
Spoedreparaties
Erkend leerbedrijf

Over RW Loodgietersbedrijf Utrecht

RW loodgietersbedrijf staat voor betrouwbaarheid en kwaliteit. En dat in de gehele regio Utrecht. Wij zijn een vakbekwame onderneming, bieden een goede prijs en kwaliteitverhouding en beschikken over jarenlange werkervaring. Daarnaast staan onze loodgieters altijd klaar voor acute problemen en adviseren ze u graag.

 • Eerlijke prijzen
  Onze loodgieters verhelpen uw verstopping tegen een eerlijke prijs. Vooraf kan de loodgieter al een prijsindicatie geven zodat u niet voor nare verrassingen komt te staan.
 • Hoogwaardige apparatuur en ervaren loodgieters
  Onze ervaren loodgieters verhelpen al jaren verstoppingen en zijn dan ook experts op dit gebied. De loodgieters gebruiken goede apparatuur en hoogwaardige materialen zodat een verstopping in de toekomst kan worden voorkomen.
 • Eerlijke en duidelijke adviezen
  Onze loodgieters zullen u duidelijk uitleggen wat het probleem is en hoe u een verstopping in de toekomst kunt voorkomen. Heeft u zelf nog aanvullende vragen? Onze loodgieters nemen de tijd om u te helpen en te adviseren.
 • Hoogstaande service
  Ons bedrijf is van maandag tot en met vrijdag open van 07.00 uur tot en met 19.00 uur. Wij zijn in deze tijden altijd telefonisch bereikbaar. Daarnaast kunt u ons voor een spoedklus altijd buiten deze uren en in het weekend bereiken. Onze loodgieters doen er alles aan om u zo snel mogelijk te helpen.

Onze klanten zeggen

Neem contact met ons op

Wil je een afspraak maken of een prijsindicatie? Heb je andere vragen of opmerkingen? Je kunt ons telefonisch bereiken via 06 – 81 79 78 68. Ook kun je mailen naar info@rwloodgietersbedrijf.nl of ons contactformulier invullen. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact opnemen. Onze loodgieters geven graag advies op maat.

Contactgegevens

06 - 81 79 78 68

Openingstijden

Maandag tot en met vrijdag
Open van 07.00 uur tot en met 20.00
Op andere tijden ook bereikbaar voor spoedopdrachten (verstoppingen en lekkages) & voor het inplannen van afspraken.

Zaterdag en zondag
Bereikbaar voor spoedopdrachten (verstoppingen en lekkages) & voor het inplannen van afspraken.

Contactformulier

 • Sleep bestanden hierheen of
  Toegestane bestandstypen: jpg, jpeg, gif, png, Max. bestandsgrootte: 2 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.