Loodgieter Lopik

RW loodgietersbedrijf is werkzaam in Lopik en omgeving! Wij zijn gespecialiseerd in verstoppingen, lekkages, rioolwerkzaamheden, lekdetectie, water en sanitair. Op zoek naar een eerlijke en betrouwbare loodgieter in Lopik? Neem dan contact op.

Betaalbare prijzen
Hoge klantbeoordeling
Spoedreparaties
Erkend leerbedrijf

Loodgieter Lopik en omgeving

Op zoek naar een betrouwbare loodgieter in Lopik of omgeving? Dan bent u bij RW loodgietersbedrijf aan het juiste adres! Wij staan bekend als transparant, eerlijk, hardwerkend en oplossingsgericht. Vakkundig werken en goede communicatie zijn erg belangrijk voor ons. Wij zijn gespecialiseerd in diverse soorten loodgieterswerk. Hierbij kunt u denken aan het oplossen en verhelpen van verstoppingen en lekkages, diverse rioolwerkzaamheden, water, sanitair en pandonderhoud.

RW Loodgieterbedrijf Lopik – De voordelen

 • Positieve klantbeoordelingen
  Blije klanten, dat vinden wij belangrijk. U vindt onze reviews in Google. Hier leest u eerlijke en onafhankelijke reviews van klanten. Dit geeft u een goede indicatie van ons bedrijf!
 • Eerlijke prijzen
  Geen woekerprijzen maar een fair tarief. Vooraf geeft de loodgieter al een prijsindicatie zodat u niet voor nare verassingen komt te staan.
 • De juiste materialen en apparatuur
  Wij maken enkel gebruik van zeer goede apparatuur en hoogwaardige materialen. Meer weten? Vraag het de loodgieter.
 • Uitgebreide adviezen
  Onze loodgieters zullen u duidelijk uitleg en advies geven over bijvoorbeeld het probleem en hoe u problemen in de toekomst kunt voorkomen. Heeft u zelf nog aanvullende vragen? Onze loodgieters nemen de tijd u te helpen en te adviseren.
 • Goede bereikbaarheid
  Wij zijn de hele week bereikbaar van 07.00 uur tot en met 20.00 uur. Daarnaast kunt u ons voor een spoedklus altijd buiten deze uren bereiken. Onze loodgieters doen er alles aan u zo snel mogelijk te helpen.

RW loodgietersbedrijf levert goede en snelle service en altijd advies op maat. In een spoedgeval zal de loodgieter er alles aan doen om diezelfde dag nog een oplossing te bieden. Wij zijn telefonisch bereikbaar tussen 07.00 uur en 20.00 uur op 06 – 81 79 78 68. Ook kunt u mailen naar info@rwloodgietersbedrijf.nl. Heeft u dus een verstopping of lekkage of een ander probleem dat spoed? Neem dan direct contact met ons op. Hiervoor zijn wij 24/7 bereikbaar.

Wij voeren loodgieterswerkzaamheden uit in heel regio Utrecht. Bekijk al onze werkgebieden.

Onze klanten zeggen

Neem contact met ons op

Wil je een afspraak maken of een prijsindicatie? Heb je andere vragen of opmerkingen? Je kunt ons telefonisch bereiken via 06 – 81 79 78 68. Ook kun je mailen naar info@rwloodgietersbedrijf.nl of ons contactformulier invullen. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact opnemen. Onze loodgieters geven graag advies op maat.

Contactgegevens

06 - 81 79 78 68

Openingstijden

Maandag tot en met vrijdag
Open van 07.00 uur tot en met 20.00
Op andere tijden ook bereikbaar voor spoedopdrachten (verstoppingen en lekkages) & voor het inplannen van afspraken.

Zaterdag en zondag
Bereikbaar voor spoedopdrachten (verstoppingen en lekkages) & voor het inplannen van afspraken.

Contactformulier

 • Sleep bestanden hierheen of
  Toegestane bestandstypen: jpg, jpeg, gif, png, Max. bestandsgrootte: 2 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.