Lekkages

Heeft u last van een lekkage in provincie Utrecht? Dan bent u bij RW Loodgietersbedrijf aan het juiste adres.

Neem contact op
Betaalbare prijzen
Ervaren loodgieters
Spoedreparaties
Vrijblijvende offerte

Lekkage verhelpen in Utrecht

Een lekkage is zeer naar en kan veel schade veroorzaken. Het is dan ook belangrijk de plek zo snel mogelijk wordt gevonden en verholpen. De loodgieters van RW Loodgietersbedrijf zijn vakkundig en komen op korte termijn uw problemen verhelpen tegen een eerlijke prijs! Meteen een afspraak maken of een spoedklus? Bel dan naar 06 – 81 79 78 68.

Lekkage laten verhelpen? De voordelen van RW Loodgietersbedrijf

Onze loodgieters zijn gespecialiseerd in het verhelpen van alle soorten lekkages. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan lekkages in de gasleiding of de waterleiding, maar ook een daklekkage of een lekkage in de badkamer. Bruin water uit de kraan of een hoge waterrekening? Ook dit kan te maken hebben met een lekkage. De loodgieters van RW Loodgietersbedrijf gaan vakkundig te werk. De loodgieter achterhaalt waar het probleem zit, eventueel met behulp van lekdetectie of een camera inspectie. Hierna verhelpt de loodgieter de problemen en geeft u advies om een lekkage in de toekomst te voorkomen.

Lekdetectie en camera inspectie mogelijkheden

Dankzij de moderne lekdetectie technieken kunnen wij een lekkage nauwkeurig opsporen, waardoor onnodige breekwerkzaamheden worden voorkomen. Er hoeft dankzij de lekdetectie vaak maar een kleine opening te worden gemaakt op de juiste plek. Indien de loodgieter niet makkelijk bij de lekkage kan komen, is het gebruik van een camera zeer handig. Denk hierbij bijvoorbeeld aan rioolverstoppingen en afvoerverstoppingen.

RW loodgietersbedrijf staat voor u klaar

Last van een lekkage? Bel direct naar 06 – 81 79 78 68 of mail naar info@rwloodgietersbedrijf.nl. Ons bedrijf is doordeweeks geopend van 07.00 uur tot en met 19.00 uur. Voor spoedlekkages zijn wij ook buiten deze tijden en in het weekend bereikbaar. Wij streven ernaar een loodgieter dezelfde dag nog naar u toe te sturen.

Onze klanten zeggen

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of opmerkingen? Wilt u een prijsindicatie of een afspraak maken? U kunt ons telefonisch bereiken via 06 – 81 79 78 68. Ook kunt ook mailen naar info@rwloodgietersbedrijf.nl of ons contactformulier invullen. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. Onze loodgieters geven u graag advies op maat.

Contactgegevens

06 - 81 79 78 68

Openingstijden

Maandag tot en met vrijdag
Van 07.00 uur tot en met 19.00
Hierna bereikbaar voor spoedopdrachten (verstoppingen en lekkages) & voor het inplannen van afspraken.

Zaterdag en zondag
Bereikbaar voor spoedopdrachten (verstoppingen en lekkages).

Contactformulier