Loodgieter Nieuwegein

Op zoek naar een betrouwbare loodgieter in Nieuwegein en omgeving? Dan bent u bij RW loodgietersbedrijf aan het goede adres. Wij zijn gespecialiseerd in diverse soorten loodgieterswerk. Van het opsporen en verhelpen van verstoppingen, het oplossen van een lekkage tot aan het plaatsen van nieuwe riolering en andere reparaties.

Neem contact op
Betaalbare prijzen
Hoge klantbeoordeling
Spoedreparaties
Erkend leerbedrijf

Loodgieter Nieuwegein en omgeving

Bent u op zoek naar een betrouwbare loodgieter in Nieuwegein en omgeving? Dan bent u bij RW loodgietersbedrijf aan het goede adres. Hardwerkend, ambitieus, oplossingsgericht en transparantie zijn belangrijke kernwaarden van ons bedrijf. We werken uitsluitende met vakkundige collega’s en professionele apparatuur. Wij zijn gespecialiseerd in diverse soorten loodgieterswerk. Hierbij kunt u denken aan lekkages, verstopping, rioolwerkzaamheden, lekdetectie, sanitaire werkzaamheden, water en pand onderhoud.

RW loodgietersbedrijf levert uitstekende services en advies op maat. In een spoedgeval zal de loodgieter er alles aan doen om diezelfde dag nog een oplossing te bieden. Heeft u dus een verstopping of lekkage? Neem dan direct contact met ons op. Wij zijn telefonisch bereikbaar tussen 07.00 uur en 18.00 uur op 06 – 81 79 78 68. Ook kunt u mailen naar info@rwloodgietersbedrijf.nl.

Onze klanten zeggen

Contactgegevens

Wil je een afspraak maken of een prijsindicatie? Heb je andere vragen of opmerkingen? Je kunt ons telefonisch bereiken via 06 – 81 79 78 68. Ook kun je mailen naar info@rwloodgietersbedrijf.nl of ons contactformulier invullen. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact opnemen. Onze loodgieters geven graag advies op maat.

Contactgegevens

06 - 81 79 78 68

Openingstijden

Maandag tot en met vrijdag
Open van 07.00 uur tot en met 20.00
Op andere tijden ook bereikbaar voor spoedopdrachten (verstoppingen en lekkages) & voor het inplannen van afspraken.

Zaterdag en zondag
Bereikbaar voor spoedopdrachten (verstoppingen en lekkages) & voor het inplannen van afspraken.

Contactformulier