Loodgieter Nieuwegein

Op zoek naar een betrouwbare loodgieter in Nieuwegein en omgeving? Dan ben je bij RW loodgietersbedrijf aan het goede adres. Wij zijn gespecialiseerd in diverse soorten loodgieterswerk. Van het opsporen en verhelpen van verstoppingen en het oplossen van een lekkage tot aan het plaatsen van nieuwe riolering en andere reparaties.

Neem contact op
Betaalbare prijzen
Hoge klantbeoordeling
Spoedreparaties
Erkend leerbedrijf

Loodgieter Nieuwegein en omgeving

Op zoek naar een betrouwbare loodgieter in Nieuwegein of omgeving? Dan ben je bij RW loodgietersbedrijf aan het goede adres. Wij zijn gespecialiseerd in diverse soorten loodgieterswerk zoals lekkages, verstoppingen, rioolwerkzaamheden, lekdetectie, sanitaire werkzaamheden, water en pand onderhoud. We zijn werkzaam voor zowel particulieren als bedrijven.

De voordelen van RW Loodgietersbedrijf Nieuwegein

 • Positieve klantbeoordelingen
  Voor ons zijn blije klanten het allerbelangrijkst! Daarnaast begrijpen wij goed dat je vooraf wilt weten met welk bedrijf je in zee gaat. Via Google vind je eerlijke en onafhankelijke reviews van onze klanten. Dit geeft je alvast een goed beeld van ons bedrijf.
 • Goede prijs- kwaliteitverhouding
  Wij vinden transparantie belangrijk. Daarom geven wij vooraf al een prijsindicatie. Vaak kan dit telefonisch of per mail al door middel van je uitleg over het probleem of de gewenste werkzaamheden. Het kan zijn dat de loodgieter je om foto’s vraagt om een betere beoordeling te maken. Blijkt op locatie dat er toch meer werk nodig is, dan geeft de loodgieter dit altijd vooraf netjes aan zodat je achteraf niet voor nare verrassingen komt te staan.
 • De juiste materialen en apparaten
  We maken enkel gebruik van zeer hoogwaardige materialen van diverse A-merken. Ook beschikken we over geavanceerde apparatuur, waaronder een lekdetectie machine, een ontstoppingsapparaat en een camera.
 • Uitgebreid advies
  We nemen de tijd om je zo goed mogelijk te adviseren of uitleg te geven over een eventueel probleem.
 • Goede bereikbaarheid
  Wij zijn doordeweeks bereikbaar van 07.00 uur tot en met 20.00 uur. Daarnaast kan je ons voor een spoedklus, zoals een verstopping of lekkage, altijd buiten deze tijden bereiken. Onze loodgieters doen er alles aan om je zo snel mogelijk te helpen.

Contact opnemen met RW Loodgietersbedrijf Nieuwegein

Heb je vragen of wil je een afspraak plannen? Wij zijn telefonisch bereikbaar tussen 07.00 uur en 20.00 uur op 06 – 81 79 78 68. Ook kun je mailen naar info@rwloodgietersbedrijf.nl. Heeft u dus een verstopping of lekkage? Bij een spoedgeval zal de loodgieter er alles aan doen om diezelfde dag nog een oplossing te bieden.

Lees verder

Onze klanten zeggen

Neem contact met ons op

Wil je een afspraak maken of een prijsindicatie? Heb je andere vragen of opmerkingen? Je kunt ons telefonisch bereiken via 06 – 81 79 78 68. Ook kun je mailen naar info@rwloodgietersbedrijf.nl of ons contactformulier invullen. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact opnemen. Onze loodgieters geven graag advies op maat.

Contactgegevens

06 - 81 79 78 68

Openingstijden

Maandag tot en met vrijdag
Open van 07.00 uur tot en met 20.00
Op andere tijden ook bereikbaar voor spoedopdrachten (verstoppingen en lekkages) & voor het inplannen van afspraken.

Zaterdag en zondag
Bereikbaar voor spoedopdrachten (verstoppingen en lekkages) & voor het inplannen van afspraken.

Contactformulier

 • Sleep bestanden hierheen of
  Toegestane bestandstypen: jpg, jpeg, gif, png, Max. bestandsgrootte: 2 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.