Douche verstopping

Last van een verstopte douche? RW Loodgietersbedrijf is werkzaam in Utrecht en omgeving en verhelpt uw douche verstopping snel, goed en voor een eerlijke prijs. Wij beschikken over de juiste apparatuur voor verstoppingen en hebben jarenlange ervaring. Wij hebben ervaring met alle soorten riool en afvoer verstoppingen.

Betaalbare prijzen
Hoge klantbeoordeling
Spoedreparaties
Erkend leerbedrijf

Douche laten ontstoppen?

Last van een verstopte douche? Loopt het water niet meer goed weg in het doucheputje? In veel gevallen komt dit door haren in combinatie met zeepresten en huidvet. Een douche verstopping geeft stankoverlast en zorgt dat u niet meer prettig kunt douchen. Het is dan ook belangrijk dat de verstopping snel kan worden opgelost. Lukt het niet om zelf de douche zelf te ontstoppen? Dan helpt RW Loodgietersbedrijf u graag, snel en voor een eerlijke prijs.

Wij streven ernaar dezelfde dag langs te komen om de douche te ontstoppen. U kunt ons ook buiten de openingstijden en in het weekend bereiken bij een douche verstopping. Neem telefonisch of via WhatsApp contact met ons op via 06 – 81 79 78 68 of mails ons: info@rwloodgietersbedrijf.nl.  We werken met de juiste ontstoppingsapparatuur en kunnen indien nodig een camera inspectie uitvoeren. De loodgieter geeft op locatie altijd advies zodat problemen in de toekomst verholpen kunnen worden. Wij voeren douche ontstoppingen uit in de hele regio Utrecht. Wij werken onder andere in Utrecht, Nieuwegein, IJsselstein, Benschop, Breukelen, Bilthoven, Bunnik, De Bilt, De Meern, Houten, Lopik, Maarssen, Maarssenbroek, Maartensdijk, Vleuten, Vianen, Woerden en Zeist.

Douche verstopping laten verhelpen? Onze voordelen

 • Snel op locatie
  We weten hoe vervelend een douche verstopping is. Daarom doen wij ons best u dezelfde dag nog te helpen.
 • Positieve & eerlijke klantreviews
  Wij zijn trots op onze klantreviews, geschreven door klanten via Google en dus onafhankelijk! U vindt onze reviews in Google hier. Bekijk en lees de reviews en u heeft een beeld van ons bedrijf en onze loodgieters.
 • Eerlijke tarieven
  Eerlijke en vooraf besproken tarieven. Geen belachelijk hoge prijzen zoals veel anderen rekenen. Vooraf kan de loodgieter telefonisch of per mail al een prijsindicatie geven op basis van het probleem. Zo komt u achteraf niet voor vervelende verrassingen te staan. Ook op locatie geeft de loodgieter u direct uitleg over het probleem en de kosten om het probleem te verhelpen.
 • De juiste apparatuur en expertise
  Wij verhelpen al jaren douche verstoppingen en zijn dan ook echt een expert op dit gebied. We maken gebruik van verschillende apparaten zodat we er zeker van zijn dat de verstopping is opgelost. Hierbij kunt u denken aan speciale ontstoppingsapparatuur, een waterstofzuiger en een speciale inspectiecamera.
 • Eerlijk advies
  Onze loodgieters geven altijd uitleg en advies op locatie. Wanneer wij constateren wat het probleem is, delen wij dit met u. Ook geven we adviezen over het voorkomen van douche verstoppingen en overige verstoppingen in de toekomst. Heeft u zelf nog specifieke vragen? Onze loodgieter neemt de tijd om u te helpen.
 • Altijd bereikbaar voor spoed
  Ons bedrijf is standaard van maandag tot en met vrijdag open van 07.00 uur tot en met 19.00 uur. U kunt ons ook buiten deze tijden en in het weekend bereiken voor spoedreparaties zoals een douche verstopping. Wij doen er alles aan u direct te helpen.

Douche laten ontstoppen? Neem contact op

Last van een douche verstopping in de regio Utrecht? Bel direct naar 06 – 81 79 78 68 of mail naar info@rwloodgietersbedrijf.nl. Voor spoedreparaties zoals douche verstoppingen zijn wij 24/7 bereikbaar.

Onze klanten zeggen

Neem contact met ons op

Wil je een afspraak maken of een prijsindicatie? Heb je andere vragen of opmerkingen? Je kunt ons telefonisch bereiken via 06 – 81 79 78 68. Ook kun je mailen naar info@rwloodgietersbedrijf.nl of ons contactformulier invullen. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact opnemen. Onze loodgieters geven graag advies op maat.

Contactgegevens

06 - 81 79 78 68

Openingstijden

Maandag tot en met vrijdag
Open van 07.00 uur tot en met 20.00
Op andere tijden ook bereikbaar voor spoedopdrachten (verstoppingen en lekkages) & voor het inplannen van afspraken.

Zaterdag en zondag
Bereikbaar voor spoedopdrachten (verstoppingen en lekkages) & voor het inplannen van afspraken.

Contactformulier

 • Sleep bestanden hierheen of
  Toegestane bestandstypen: jpg, jpeg, gif, png, Max. bestandsgrootte: 2 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.