Wasmachine afvoer verstopt

Last van een verstopte wasmachine afvoer? RW Loodgietersbedrijf is werkzaam in Utrecht en omgeving en verhelpt uw wasmachine afvoer verstopping snel, goed en voor een eerlijke prijs. Wij beschikken over de juiste apparatuur voor verstoppingen en hebben jarenlange ervaring. Wij hebben ervaring met alle soorten riool en afvoerverstoppingen.

Betaalbare prijzen
Hoge klantbeoordeling
Spoedreparaties
Erkend leerbedrijf

Wasmachine afvoer laten ontstoppen?

Last van een verstopte wasmachine afvoer? De afvoer van de wasmachine kan, net als andere apparaten met een afvoer, verstopt raken. Dit heeft tot gevolg dat er water vanuit de achterkant van de wasmachine lekt of dat de wasmachine zelf helemaal vol met water staat. Er zijn verschillende oorzaken waarom de afvoer van de wasmachine verstopt is. Dit hangt af van onder andere het gebruik en de hoeveelheid vuil op de kledingstukken. Een wasmachine afvoer verstopping is vervelend omdat u niet meer kunt wassen maar ook omdat dit zorgt voor stankoverlast en beschadigingen kan opleveren aan de vloer. Het is dan ook belangrijk dat de afvoer verstopping snel kan worden opgelost. Lukt het niet om zelf de wasmachine afvoer zelf te ontstoppen? Dan helpt RW Loodgietersbedrijf u graag, snel en voor een eerlijke prijs.

Wij streven ernaar dezelfde dag langs te komen om de wasmachine afvoer te ontstoppen. U kunt ons ook buiten de openingstijden en in het weekend bereiken bij een wasmachine afvoer verstopping. Neem telefonisch of via Whatsapp contact met ons op via 06 – 81 79 78 68 of mails ons: info@rwloodgietersbedrijf.nl. We werken met de juiste kennis, ontstoppingsapparatuur en kunnen indien nodig een camera inspectie uitvoeren. De loodgieter geeft op locatie altijd advies zodat problemen in de toekomst verholpen kunnen worden. Wij voeren ontstoppingen uit in heel regio Utrecht en werken onder andere in Utrecht, Nieuwegein, IJsselstein, Benschop, Breukelen, Bilthoven, Bunnik, De Bilt, De Meern, Houten, Lopik, Maarssen, Maarssenbroek, Maartensdijk, Vleuten, Vianen, Woerden en Zeist.

Wasmachine afvoer verstopping laten verhelpen? Onze voordelen

 • Snel ter plekke
  We weten hoe vervelend een verstopping is. Daarom doen wij ons best u dezelfde dag nog te helpen.
 • Eerlijke klantbeoordelingen
  Wij zijn trots op de beoordelingen van onze klanten, geschreven door klanten via Google en dus onafhankelijk! U vindt onze reviews in Google hier. Bekijk en lees de reviews en u heeft een beeld van ons bedrijf en onze loodgieters.
 • Eerlijke prijzen
  Eerlijke en vooraf besproken tarieven. Geen belachelijk hoge prijzen zoals veel anderen factureren. Vooraf kan de loodgieter telefonisch of per mail al een prijsindicatie geven op basis van het probleem. Zo komt u achteraf nooit voor vervelende verassingen te staan. Ook op locatie geeft de loodgieter u direct uitleg over het probleem en de kosten om het probleem te verhelpen.
 • Jarenlange ervaring
  Wij verhelpen al jaren verstoppingen en zijn dan ook echt een expert op dit gebied. We maken gebruik van verschillende apparaten zodat we er zeker van zijn dat de verstopping is opgelost. Hierbij kunt u denken aan speciale ontstoppingsapparatuur, een waterstofzuiger en een speciale inspectie camera.
 • Uitgebreide uitleg en advies
  Onze loodgieters geven altijd uitleg en advies op locatie over het probleem. Ook geven we adviezen over het voorkomen van wasmachine afvoer verstoppingen en overige verstoppingen in de toekomst. Heeft u zelf nog specifieke vragen? Onze loodgieter neemt de tijd om u te helpen.
 • Altijd bereikbaar bij noodsituaties
  Ons bedrijf is standaard van maandag tot en met vrijdag open van 07.00 uur tot en met 19.00 uur. U kunt ons ook buiten deze tijden en in het weekend bereiken voor spoedreparaties zoals een douche verstopping. Wij doen er alles aan u direct te helpen.

Wasmachine afvoer laten ontstoppen? Neem contact op

Last van een douche verstopping in regio Utrecht? Bel direct naar 06 – 81 79 78 68 of mail naar info@rwloodgietersbedrijf.nl. Voor spoedreparaties zoals douche verstoppingen zijn wij 24/7 bereikbaar.

Onze klanten zeggen

Neem contact met ons op

Wil je een afspraak maken of een prijsindicatie? Heb je andere vragen of opmerkingen? Je kunt ons telefonisch bereiken via 06 – 81 79 78 68. Ook kun je mailen naar info@rwloodgietersbedrijf.nl of ons contactformulier invullen. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact opnemen. Onze loodgieters geven graag advies op maat.

Contactgegevens

06 - 81 79 78 68

Openingstijden

Maandag tot en met vrijdag
Open van 07.00 uur tot en met 20.00
Op andere tijden ook bereikbaar voor spoedopdrachten (verstoppingen en lekkages) & voor het inplannen van afspraken.

Zaterdag en zondag
Bereikbaar voor spoedopdrachten (verstoppingen en lekkages) & voor het inplannen van afspraken.

Contactformulier

 • Sleep bestanden hierheen of
  Toegestane bestandstypen: jpg, jpeg, gif, png, Max. bestandsgrootte: 2 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.