Afvoer verstopping

Heb je last van een verstopte afvoer? RW Loodgietersbedrijf is werkzaam in Utrecht en omgeving en verhelpt een afvoer verstopping in een mum van tijd. En dat vakkundig en voor een fair tarief. Wij beschikken over professionele apparatuur en de juiste vakkennis. RW loodgietersbedrijf heeft ruime ervaringen met alle soorten riool  en afvoer verstoppingen. Wij kunnen je zeker helpen!

Betaalbare prijzen
Hoge klantbeoordeling
Spoedreparaties
Erkend leerbedrijf

Afvoer laten ontstoppen?

Last van een verstopte afvoer? Een verstopte afvoer geeft stankoverlast en andere vervelende problemen. Het is dus belangrijk dat de afvoer verstopping snel en goed wordt verholpen. Wanneer je te lang wacht met het verhelpen van een verstopping kan dit zorgen voor meer en grotere problemen en dat is niet wenselijk. Lukt het niet om zelf de afvoer te ontstoppen? Dan helpt RW Loodgietersbedrijf je graag, deskundig en snel.

Wij verhelpen alle soorten afvoer verstoppingen. Hierbij kun je denken aan de keukenafvoer, de wasmachine afvoer, de afvoer van de droger, de wastafelafvoer, de gootsteen afvoer en de afvoer van de cv-ketels en boilers.

Wij streven ernaar nog dezelfde dag langs te komen om de afvoer te ontstoppen. Je kunt ons ook buiten de openingstijden en in het weekend bereiken bij een afvoer verstopping. Neem telefonisch of via WhatsApp contact met ons op via 06 – 81 79 78 68 of mails naar info@rwloodgietersbedrijf.nl.  We werken met de juiste ontstoppingsapparatuur en kunnen indien nodig een camera inspectie uitvoeren. De loodgieter geeft op locatie altijd advies zodat soortgelijke problemen in de toekomst verholpen kunnen worden. Wij voeren afvoer ontstoppingen uit in de hele regio Utrecht. Wij werken onder andere in Utrecht, Nieuwegein, IJsselstein, Benschop, Bilthoven, Breukelen, Bunnik, De Bilt, De Meern, Houten, Lopik, Maarssen, Maarssenbroek, Maartensdijk, Vleuten, Vianen, Woerden en Zeist.

Afvoer verstopping laten verhelpen? Onze voordelen

 • Snelle hulp
  We weten hoe vervelend een afvoer verstopping is. Daarom doen wij ons uiterste best je dezelfde dag nog te helpen.
 • Positieve klantreviews
  Wij zijn trots op onze reviews, geschreven door klanten via Google en dus onafhankelijk! Je vindt onze reviews in Google hier. Bekijk en lees de reviews en je krijgt direct een beeld van ons bedrijf en onze loodgieters. Heb je ervaring met ons bedrijf? Laat dan zelf ook een review achter.
 • Eerlijke tarieven
  Geen belachelijk hoge prijzen, maar eerlijke en besproken tarieven. Vooraf kan de loodgieter telefonisch of per mail al een prijsindicatie geven op basis van je uitleg en/of foto. Zo kom je achteraf niet voor vervelende verrassingen te staan. Ook op locatie geeft de loodgieter je direct uitleg over het probleem en de kosten om het probleem te verhelpen.
 • Veel expertise en professionele apparatuur
  Wij verhelpen al jaren afvoer verstoppingen en zijn dan ook echt een expert te noemen op dit gebied. We maken gebruik van verschillende professionele apparaten zodat we er zeker van zijn dat de verstopping is opgelost. Hierbij kun je denken aan speciale ontstoppingsapparatuur, een waterstofzuiger en een speciale camera.
 • Advies op maat
  Onze loodgieters geven altijd uitleg en advies op locatie. Wanneer wij constateren wat het probleem is, delen wij dit met je. Ook geven we adviezen over het voorkomen van afvoer verstoppingen en overige verstoppingen in de toekomst. Heb je zelf nog specifieke vragen? Onze loodgieter neemt de tijd om je te helpen.
 • Altijd bereikbaar voor spoedreparaties
  Ons bedrijf is standaard van maandag tot en met vrijdag open van 07.00 uur tot en met 20.00 uur. Je kunt ons echter ook buiten deze tijden en in het weekend bereiken voor spoedreparaties zoals een afvoer verstopping. Wij doen er alles aan je direct te helpen.

Afvoer laten ontstoppen? Neem contact op

Last van een afvoer verstopping in de regio Utrecht? Bel direct naar 06 – 81 79 78 68 of mail naar info@rwloodgietersbedrijf.nl. Voor spoedreparaties zoals afvoer verstoppingen zijn wij 24/7 bereikbaar.

Onze klanten zeggen

Neem contact met ons op

Wil je een afspraak maken of een prijsindicatie? Heb je andere vragen of opmerkingen? Je kunt ons telefonisch bereiken via 06 – 81 79 78 68. Ook kun je mailen naar info@rwloodgietersbedrijf.nl of ons contactformulier invullen. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact opnemen. Onze loodgieters geven graag advies op maat.

Contactgegevens

06 - 81 79 78 68

Openingstijden

Maandag tot en met vrijdag
Open van 07.00 uur tot en met 20.00
Op andere tijden ook bereikbaar voor spoedopdrachten (verstoppingen en lekkages) & voor het inplannen van afspraken.

Zaterdag en zondag
Bereikbaar voor spoedopdrachten (verstoppingen en lekkages) & voor het inplannen van afspraken.

Contactformulier

 • Sleep bestanden hierheen of
  Toegestane bestandstypen: jpg, jpeg, gif, png, Max. bestandsgrootte: 2 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.