Ontstoppingsdienst Utrecht

Last van een verstopping? RW loodgietersbedrijf is de ontstoppingsdienst in Utrecht en omgeving en verhelpt een verstopping snel, vakkundig en netjes. Onze loodgieters zijn zeer ervaren en werken met professionele apparatuur. En bij ons geen absurd hoge prijzen zoals bij veel ontstoppingsbedrijven wel het geval is, maar een fair tarief dat vooraf duidelijk is.

 

Neem contact op
Betaalbare prijzen
Hoge klantbeoordeling
Spoedreparaties
Erkend leerbedrijf

Ontstoppingsdienst Utrecht en omgeving

Een verstopping is altijd erg vervelend en wil je natuurlijk zo snel mogelijk hebben opgelost. Zeker wanneer het bijvoorbeeld gaat om het toilet of de gootsteen. Wij streven er dan ook naar dezelfde dag nog een loodgieter langs te sturen om de verstopping te verhelpen. Je kunt ons ook na onze standaard openingstijden of in het weekend bereiken wanneer het spoed betreft. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 06 – 81 79 78 68 of per mail via info@rwloodgietersbedrijf.nl voor verstoppingen in de hele regio Utrecht.

Riool-graafwerk-RW Loodgietersbedrijf

RW loodgietersbedrijf heeft dagelijks te maken met riool verstoppingen in Utrecht en omgeving. Met onze speciale apparatuur kunnen wij het riool vakkundig en binnen mum van tijd ontstoppen. Wij maken gebruik van diverse apparatuur, waaronder een speciale ontstoppingsmachine. Tevens beschikken wij over een camera, waarmee wij het probleem kunnen opsporen en het riool deskundig kunnen inspecteren.

Ontstoppingsdienst Utrecht – Voor alle verstoppingen

Je kunt bij ons terecht voor alle soorten riool verstoppingen. Je kunt hierbij denken aan:

Onze ontstoppingsdienst in Utrecht – De voordelen

 • Eerlijke prijzen
  Onze loodgieters verhelpen verstoppingen voor een eerlijke prijs. Geen woekerprijzen, zoals bij veel andere ontstoppingsdiensten wel het geval is. Vooraf geeft de loodgieter al een prijsindicatie zodat je achteraf niet voor nare verrassingen komt te staan. Op locatie legt de loodgieter duidelijk uit wat het probleem is en welke oplossing geboden kan worden. Geen vervelende facturen met hoge bedragen achteraf!
 • Snel ter plekke
  Een verstopping is enorm vervelend en moet zo snel mogelijk worden opgelost. Zeker wanneer het om bijvoorbeeld het toilet, de douche of de wasbak gaat. Ook buiten onze openingstijden helpen wij je daarom graag bij het verhelpen van een verstopping in Utrecht of omgeving.
 • Jarenlange ervaring
  Onze ervaren loodgieters verhelpen al jaren verstoppingen en zijn dan ook expert op dit gebied. Wij gebruiken goede apparatuur en hoogwaardige materialen zodat een verstopping in de toekomst kan worden voorkomen.
 • Eerlijke en duidelijke adviezen
  Onze loodgieters zullen u duidelijk uitleggen wat het probleem is en hoe u een verstopping in de toekomst kunt voorkomen. Heeft u zelf nog aanvullende vragen? Onze loodgieters nemen de tijd om u te helpen en te adviseren.
 • Hoge klantwaardering
  Natuurlijk is het prettig dat je vooraf weet met welk bedrijf je te maken hebt. Klanten schrijven eerlijke en onafhankelijke reviews in Google over ons. Op deze manier krijg je een eerlijk beeld van ons bedrijf. Je vindt onze reviews in Google.

Overige rioolwerkzaamheden

Geen last van een verstopping maar wil je graag andere rioolwerkzaamheden laten uitvoeren? Bij RW Loodgietersbedrijf en ontstoppingsdienst Utrecht ben je aan het juiste adres voor alle rioolwerkzaamheden. Hierbij kun je denken aan onder andere:

 • Nieuwe riool installaties
 • Reparaties van het riool (zowel binnen als buiten)
 • Het vervangen van riool, lood of pvc leidingen
 • Riool camera inspecties
 • Riool onderhoud
Lees verder

Onze klanten zeggen

Neem contact met ons op

Wil je een afspraak maken of een prijsindicatie? Heb je andere vragen of opmerkingen? Je kunt ons telefonisch bereiken via 06 – 81 79 78 68. Ook kun je mailen naar info@rwloodgietersbedrijf.nl of ons contactformulier invullen. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact opnemen. Onze loodgieters geven graag advies op maat.

Contactgegevens

06 - 81 79 78 68

Openingstijden

Maandag tot en met vrijdag
Open van 07.00 uur tot en met 20.00
Op andere tijden ook bereikbaar voor spoedopdrachten (verstoppingen en lekkages) & voor het inplannen van afspraken.

Zaterdag en zondag
Bereikbaar voor spoedopdrachten (verstoppingen en lekkages) & voor het inplannen van afspraken.

Contactformulier

 • Sleep bestanden hierheen of
  Toegestane bestandstypen: jpg, jpeg, gif, png, Max. bestandsgrootte: 2 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.