Ontstoppingsdienst Utrecht

Last van een verstopping? RW loodgietersbedrijf is uw ontstoppingsdienst in Utrecht en omgeving en verhelpt uw verstopping snel, vakkundig en netjes. Onze loodgieters zijn zeer ervaren en werken met professionele apparatuur. En bij ons geen absurde prijzen zoals bij veel ontstoppingsbedrijven wel het geval is, maar een fair tarief dat vooraf duidelijk is.

 

Neem contact op
Betaalbare prijzen
Hoge klantbeoordeling
Spoedreparaties
Erkend leerbedrijf

Ontstoppingsdienst Utrecht en omgeving

Een verstopping is altijd erg vervelend en wilt u zo snel mogelijk hebben opgelost. Zeker wanneer het bijvoorbeeld gaat om uw toilet of gootsteen. Wij streven er dan ook naar dezelfde dag nog een loodgieter langs te sturen om uw verstopping te verhelpen. U kunt ons ook na onze normale openingstijden of in het weekend bereiken wanneer het spoed betreft. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 06 – 81 79 78 68 of per mail via info@rwloodgietersbedrijf.nlvoor verstoppingen in heel regio Utrecht.

RW loodgietersbedrijf heeft dagelijks te maken met riool verstoppingen in Utrecht en omgeving. Met onze speciale apparatuur kunnen wij uw riool vakkundig en binnen mum van tijd ontstoppen. Wij maken gebruik van diverse apparatuur, waaronder een speciale ontstoppingsmachine. Tevens beschikken wij over een camera, waarmee wij uw probleem kunnen opsporen en uw riool deskundig kunnen inspecteren indien nodig.

Ontstoppingsdienst Utrecht – Voor al uw verstoppingen

U kunt bij ons terecht voor al uw riool verstoppingen. U kunt hierbij denken aan bijvoorbeeld:

 • Riool verstoppingen
 • Gootsteen verstoppingen
 • Douche / doucheput verstoppingen
 • Wasbak verstoppingen
 • Afvoer verstoppingen
 • Keuken verstoppingen

Onze ontstoppingsdienst in Utrecht – De voordelen

 • Eerlijke prijzen
  Onze loodgieters verhelpen uw verstopping voor een eerlijke prijs. Vooraf kan de loodgieter al een prijsindicatie aangeven zodat u achteraf niet voor een nare verassing komt te staan. Op locatie legt de loodgieter u duidelijk uit wat het probleem is en welke oplossing geboden kan worden. Geen vervelende facturen met hoge bedragen achteraf!
 • Snel ter plekke
  Een verstopping is zeer vervelend en moet zo snel mogelijk worden opgelost. Ook buiten onze openingstijden helpen wij u graag bij het verhelpen van een verstopping in Utrecht of omgeving.
 • Ruime ervaring
  Onze ervaren loodgieters verhelpen al jaren verstoppingen en zijn dan ook expert op dit gebied. De loodgieters gebruiken goede apparatuur en hoogwaardige materialen zodat een verstopping in de toekomst kan worden voorkomen.
 • Eerlijke en duidelijke adviezen
  Onze loodgieters zullen u duidelijk uitleggen wat het probleem is en hoe u een verstopping in de toekomst kunt voorkomen. Heeft u zelf nog aanvullende vragen? Onze loodgieters nemen de tijd u te helpen en te adviseren.
 • Hoge klantbeoordeling
  Natuurlijk is het prettig dat u vooraf weet met welk bedrijf u te maken heeft. Wij vragen onze klanten dan ook een eerlijke review te schrijven in Google. Op deze manier krijgt u een eerlijk beeld van ons bedrijf. U vindt onze reviews in Google.

Andere rioolwerkzaamheden

Geen last van een verstopping maar wilt u andere rioolwerkzaamheden laten uitvoeren? Bij RW Loodgietersbedrijf en ontstoppingsdienst in Utrecht bent u aan het juiste adres voor al uw rioolwerkzaamheden. Hierbij kunt u denken aan onder andere:

 • Nieuwe riool installaties
 • Reparaties van uw riool (zowel binnen als buiten)
 • Het vervangen van riool, lood of pvc leidingen
 • Riool camera inspecties
 • Riool onderhoud
Lees verder

Onze klanten zeggen

Neem contact met ons op

Wil je een afspraak maken of een prijsindicatie? Heb je andere vragen of opmerkingen? Je kunt ons telefonisch bereiken via 06 – 81 79 78 68. Ook kun je mailen naar info@rwloodgietersbedrijf.nl of ons contactformulier invullen. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact opnemen. Onze loodgieters geven graag advies op maat.

Contactgegevens

06 - 81 79 78 68

Openingstijden

Maandag tot en met vrijdag
Open van 07.00 uur tot en met 20.00
Op andere tijden ook bereikbaar voor spoedopdrachten (verstoppingen en lekkages) & voor het inplannen van afspraken.

Zaterdag en zondag
Bereikbaar voor spoedopdrachten (verstoppingen en lekkages) & voor het inplannen van afspraken.

Contactformulier