Lekkages

Heb je last van een lekkage in provincie Utrecht? Dan ben je bij RW Loodgietersbedrijf aan het juiste adres.

Neem contact op
Betaalbare prijzen
Hoge klantbeoordeling
Spoedreparaties
Erkend leerbedrijf

Lekkage verhelpen Utrecht

Een lekkage is heel erg vervelend en kan veel schade veroorzaken. Het is dan ook belangrijk dat de lekkage zo snel mogelijk wordt gevonden en verholpen. RW Loodgietersbedrijf heeft jarenlange ervaring met het opsporen en verhelpen van lekkages en is werkzaam in de hele provincie Utrecht. Wij kunnen je op korte termijn helpen, en dat voor een eerlijk tarief. Meteen een afspraak maken of een spoedklus? Bel dan naar 06 – 81 79 78 68.

De voordelen van RW Loodgietersbedrijf

 • Gespecialiseerd in diverse soorten lekkages
  Onze loodgieters zijn gespecialiseerd in het verhelpen van alle soorten lekkages. Hierbij kun je denken aan lekkages in de leidingen, daklekkages en lekkages in de badkamer of het toilet. Last van bruin water uit de kraan of ineens een hele hoge waterrekening? Ook dit kan te maken hebben met een lekkage. Wij achterhalen voor je waar het probleem zit, eventueel met behulp van een camera inspectie of lekdetectie. Hierna verhelpt de loodgieter de problemen en geeft advies om een lekkage in de toekomst te voorkomen.
 • Altijd snel een afspraak
  Neem telefonisch contact op en plan direct een afspraak in. Geen lange wachttijden en snel hulp bij een spoedklus!
 • Klantbeoordelingen
  Wij zijn trots op onze klantbeoordelingen, geschreven door klanten via Google en dus onafhankelijk! Je vindt onze reviews in Google. Lees ervaringen van anderen om een goed beeld te krijgen van ons bedrijf en onze vakmannen. Heb je zelf ervaring met ons en wil je deze delen? Laat dan een review achter! Wij waarderen dit enorm.
 • Eerlijke prijzen
  Helaas zijn er nog steeds veel bedrijven die flinke bedragen rekenen voor spoedklussen zoals lekkages. Wij zijn transparant over de prijzen en kunnen telefonisch vaak al een hele goede prijsindicatie geven op basis van uitleg en foto´s. Soms is het nodig dat de loodgieter het probleem eerst onderzoekt. Op locatie geeft de loodgieter dan direct uitleg, de oplossing en de prijs.
 • Werkzaam in heel Utrecht
  Wij verhelpen lekkages in heel regio Utrecht. Wij werken onder andere in Utrecht, Nieuwegein, IJsselstein, Benschop, Bilthoven, Breukelen, Bunnik, De Bilt, De Meern, Houten, Lopik, Maarssen, Maarssenbroek, Maartensdijk, Vleuten, Vianen, Woerden en Zeist.

Lekkage opsporen

Dankzij de moderne lekdetectie technieken kunnen wij een lekkage heel nauwkeurig opsporen. Hiermee voorkomen we onnodige breekwerkzaamheden. Er hoeft dankzij onze apparatuur vaak maar een kleine opening te worden gemaakt om bij het probleem te komen.

Lekkage laten verhelpen? Neem contact op

Last van een lekkage? Bel direct naar 06 – 81 79 78 68 of mail naar info@rwloodgietersbedrijf.nl. Ons bedrijf is doordeweeks geopend van 07.00 uur tot en met 20.00 uur. Voor spoedlekkages zijn wij ook buiten deze tijden en in het weekend bereikbaar. Wij doen ons best je dezelfde dag nog te helpen!

Onze klanten zeggen

Neem contact met ons op

Wil je een afspraak maken of een prijsindicatie? Heb je andere vragen of opmerkingen? Je kunt ons telefonisch bereiken via 06 – 81 79 78 68. Ook kun je mailen naar info@rwloodgietersbedrijf.nl of ons contactformulier invullen. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact opnemen. Onze loodgieters geven graag advies op maat.

Contactgegevens

06 - 81 79 78 68

Openingstijden

Maandag tot en met vrijdag
Open van 07.00 uur tot en met 20.00
Op andere tijden ook bereikbaar voor spoedopdrachten (verstoppingen en lekkages) & voor het inplannen van afspraken.

Zaterdag en zondag
Bereikbaar voor spoedopdrachten (verstoppingen en lekkages) & voor het inplannen van afspraken.

Contactformulier

 • Sleep bestanden hierheen of
  Toegestane bestandstypen: jpg, jpeg, gif, png, Max. bestandsgrootte: 2 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.