Verstoppingen

RW loodgietersbedrijf verhelpt uw verstopping snel en netjes! Ons bedrijf werkt met kwalitatief hoogstaande apparatuur en met loodgieters die zeer ervaren zijn. Bij ons geen belachelijk hoge prijzen zoals bij veel ontstoppingsbedrijven, maar eerlijke prijzen tegen kwaliteitswerk!

Neem contact op
Betaalbare prijzen
Ervaren loodgieters
Spoedreparaties
Vrijblijvende offerte

Verstoppingen verhelpen in Utrecht

Een verstopping is altijd erg vervelend. Wij streven er dan ook naar dezelfde dag nog een loodgieter langs te sturen om uw verstopping te verhelpen. U kunt ons ook na onze normale openingstijden of in het weekend bereiken als het spoed betreft. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 06 – 81 79 78 68 of per mail via info@rwloodgietersbedrijf.nl.

RW loodgietersbedrijf verhelpt uw verstopping snel en netjes! Ons bedrijf werkt met kwalitatief hoogstaande apparatuur en met loodgieters die zeer ervaren zijn. Bij ons geen belachelijk hoge prijzen zoals bij veel ontstoppingsbedrijven, maar eerlijke prijzen tegen kwaliteitswerk!

Verstopping vakkundig laten verhelpen? De voordelen van RW Loodgieterbedrijf

 • Eerlijke prijzen
  Onze loodgieters verhelpen uw verstopping tegen een eerlijke prijs. Vooraf kan de loodgieter al een prijsindicatie aangeven zodat u niet voor nare verassingen komt te staan.
 • Hoogwaardige apparatuur en ervaren loodgieters
  Onze ervaren loodgieters verhelpen al jaren verstoppingen en zijn dan ook expert op dit gebied. De loodgieters gebruiken goede apparatuur en hoogwaardige materialen zodat een verstopping in de toekomst kan worden voorkomen.
 • Eerlijke en duidelijke adviezen
  Onze loodgieters zullen u duidelijk uitleggen wat het probleem is en hoe u een verstopping in de toekomst kunt voorkomen. Heeft u zelf nog aanvullende vragen? Onze loodgieters nemen de tijd u te helpen en te adviseren.
 • Hoogstaande service
  Ons bedrijf is van maandag tot en met vrijdag open van 07.00 uur tot en met 19.00 uur. Wij zijn in deze tijden altijd telefonisch bereikbaar. Daarnaast kunt u ons voor een spoedklus altijd buiten deze uren en in het weekend bereiken. Onze loodgieters doen er alles aan u zo snel mogelijk te helpen.

Onze klanten zeggen

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of opmerkingen? Wilt u een prijsindicatie of een afspraak maken? U kunt ons telefonisch bereiken via 06 – 81 79 78 68. Ook kunt ook mailen naar info@rwloodgietersbedrijf.nl of ons contactformulier invullen. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. Onze loodgieters geven u graag advies op maat.

Contactgegevens

06 - 81 79 78 68

Openingstijden

Maandag tot en met vrijdag
Van 07.00 uur tot en met 19.00
Hierna bereikbaar voor spoedopdrachten (verstoppingen en lekkages) & voor het inplannen van afspraken.

Zaterdag en zondag
Bereikbaar voor spoedopdrachten (verstoppingen en lekkages).

Contactformulier