Verstoppingen

RW loodgietersbedrijf verhelpt verstoppingen snel en kundig! Ons bedrijf werkt met speciale ontstoppingsapparatuur en met loodgieters die zeer ervaren zijn. Bij ons geen belachelijk hoge prijzen zoals bij veel ontstoppingsbedrijven wel het geval is, maar een eerlijke prijs voor kwaliteitswerk!

Neem contact op
Betaalbare prijzen
Hoge klantbeoordeling
Spoedreparaties
Erkend leerbedrijf

Verstoppingen verhelpen in Utrecht

Een verstopping is altijd erg vervelend. Je kunt dan bijvoorbeeld het toilet of de douche niet meer gebruiken. Wij streven er dan ook naar dezelfde dag nog een loodgieter langs te sturen om de verstopping te verhelpen. Je kunt ons 24 uur per dag bereiken voor het verhelpen van een verstopping. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 06 – 81 79 78 68 of per mail via info@rwloodgietersbedrijf.nl.

RW loodgietersbedrijf verhelpt verstoppingen snel en netjes! We werken met apparaten en machines van kwaliteit. Bij ons geen belachelijk hoge prijzen zoals bij veel ontstoppingsbedrijven wel het geval is, maar een fair tarief voor kwaliteitswerk!

Verstopping verhelpen? De voordelen van RW Loodgietersbedrijf

 • Eerlijke prijzen
  Onze loodgieters verhelpen een verstopping voor een eerlijke prijs. Wij zijn transparant over onze tarieven. Vooraf kan de loodgieter al een prijsindicatie geven zodat je niet voor nare verrassingen komt te staan. Soms is het nodig het probleem eerst op locatie te bekijken. De loodgieter zal dan altijd aangeven wat de bevindingen zijn, wat de juiste oplossing is en wat hiervoor de prijs is.
 • Professionele apparatuur en ervaren loodgieters
  Onze ervaren loodgieters verhelpen al jaren verstoppingen en zijn dan ook experts op dit gebied. De loodgieters gebruiken speciale ontstoppingsapparatuur en hoogwaardige materialen zodat een verstopping in de toekomst kan worden voorkomen.
 • Het juiste advies
  Onze loodgieters leggen duidelijk uit wat het probleem is en hoe een verstopping in de toekomst kan worden voorkomen. Heb je zelf nog aanvullende vragen of advies nodig? Onze loodgieters nemen de tijd om je te helpen en te adviseren.
 • Hoogstaande service
  Ons bedrijf is van maandag tot en met vrijdag open van 07.00 uur tot en met 20.00 uur. Wij zijn echter ook buiten deze openingstijden gewoon telefonisch bereikbaar, zowel doordeweeks als in het weekend! Heb je een verstopping die met spoed moet worden verholpen? Wij doen er alles aan om je op dezelfde dag nog te helpen.
 • Hoge klantwaardering
  Ben jij benieuwd naar de ervaringen van anderen? Bekijk dan onze reviews in Google. De reviews in Google zijn onafhankelijk en geven je een beeld van ons bedrijf en de loodgieter. Heb je zelf ervaring met ons bedrijf en wil je deze graag delen? Laat dan zelf een review in Google achter en help anderen bij het kiezen van een loodgieter!

Soorten verstoppingen

Je kunt bij ons terecht voor alle soorten verstoppingen. Je kunt hierbij denken aan onder andere:

Onze klanten zeggen

Neem contact met ons op

Wil je een afspraak maken of een prijsindicatie? Heb je andere vragen of opmerkingen? Je kunt ons telefonisch bereiken via 06 – 81 79 78 68. Ook kun je mailen naar info@rwloodgietersbedrijf.nl of ons contactformulier invullen. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact opnemen. Onze loodgieters geven graag advies op maat.

Contactgegevens

06 - 81 79 78 68

Openingstijden

Maandag tot en met vrijdag
Open van 07.00 uur tot en met 20.00
Op andere tijden ook bereikbaar voor spoedopdrachten (verstoppingen en lekkages) & voor het inplannen van afspraken.

Zaterdag en zondag
Bereikbaar voor spoedopdrachten (verstoppingen en lekkages) & voor het inplannen van afspraken.

Contactformulier

 • Sleep bestanden hierheen of
  Toegestane bestandstypen: jpg, jpeg, gif, png, Max. bestandsgrootte: 2 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.