Waterinstallaties

RW Loodgietersbedrijf is beschikbaar voor diverse werkzaamheden rondom water in heel provincie Utrecht. Je waterleiding laten inspecteren, verleggen of vernieuwen? Een kapotte leiding laten repareren? Onze loodgieters helpen!

Neem contact op
Betaalbare prijzen
Hoge klantbeoordeling
Spoedreparaties
Erkend leerbedrijf

Waterinstallaties

Een loodgieter nodig voor jouw klus? Wij inspecteren, verleggen en vernieuwen waterleidingen. Ook voeren we reparaties aan waterleidingen uit. En dat in de hele provincie Utrecht! Wil jij de indeling van je keuken, toilet of badkamer aanpassen en liggen de leidingen niet op de juiste plaats? Is jouw bestaande installatie aan vervanging toe of is de waterleiding gesprongen? RW loodgietersbedrijf heeft jarenlange ervaring met werkzaamheden aan de waterleiding en helpt je graag.

Werkzaamheden op het gebied van water die wij uitvoeren zijn onder andere:

 • Inspectie bestaande leidingen
 • Het verleggen van leidingen
 • Het aanleggen van nieuwe installaties
 • Het repareren van bestaande waterleidingen
 • Het herstellen van gesprongen waterleidingen
 • Het plaatsen van buitenkranen

De voordelen van RW Loodgietersbedrijf

 • Deskundig en transparant
  Transparantie en deskundigheid zijn twee belangrijke kernwaarden van ons bedrijf. Wij hebben inmiddels jarenlange ervaring met alle werkzaamheden rondom water en geven je graag advies op maat bij het aanpassen of aanleggen van waterinstallaties. 
 • Eerlijke prijzen
  Geen belachelijk hoge factuur achteraf maar vooraf al een kostenindicatie. Wij zijn transparant over onze tarieven en voorafgaand aan de werkzaamheden kan de loodgieter vaak al een prijsindicatie geven. Soms is het nodig dat de loodgieter eerst op locatie komt om de werkzaamheden te bekijken. Hierna kunnen we een offerte voor je maken.
 • Hoge klantwaardering
  Wij vinden het belangrijk dat onze klanten blij zijn. Ben jij benieuwd naar de ervaringen van anderen? Bekijk dan onze reviews in Google. De reviews in Google zijn onafhankelijk en geven je een beeld van ons bedrijf en de loodgieter.
 • Snel hulp bij spoed
  Last van een ernstige lekkage of gesprongen waterleiding? Sluit direct de hoofdkraan af. Onze loodgieters helpen je direct telefonisch zodat er meer schade kan worden voorkomen. Daarnaast doen wij ons uiterste best u dezelfde dag te helpen. Lukt ons dit niet, dan verwijzen we je door naar andere specialisten zodat je alsnog snel geholpen wordt.

Onze klanten zeggen

Neem contact met ons op

Wil je een afspraak maken of een prijsindicatie? Heb je andere vragen of opmerkingen? Je kunt ons telefonisch bereiken via 06 – 81 79 78 68. Ook kun je mailen naar info@rwloodgietersbedrijf.nl of ons contactformulier invullen. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact opnemen. Onze loodgieters geven graag advies op maat.

Contactgegevens

06 - 81 79 78 68

Openingstijden

Maandag tot en met vrijdag
Open van 07.00 uur tot en met 20.00
Op andere tijden ook bereikbaar voor spoedopdrachten (verstoppingen en lekkages) & voor het inplannen van afspraken.

Zaterdag en zondag
Bereikbaar voor spoedopdrachten (verstoppingen en lekkages) & voor het inplannen van afspraken.

Contactformulier

 • Sleep bestanden hierheen of
  Toegestane bestandstypen: jpg, jpeg, gif, png, Max. bestandsgrootte: 2 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.